Αρχική » Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πρέβεζας με κεντρικό ομιλητή τον Ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πρέβεζας με κεντρικό ομιλητή τον Ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη

με Βασίλης Κούρκουλας

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν. Πρέβεζας:


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, 4 Φεβρουαρίου 2024, η Ανοιχτή πολιτική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ. Πρέβεζας, με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Κώστας Αρβανίτης και χαιρετισμό απηύθυνε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νομού Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας.
Τη συζήτηση συντόνισε το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαθιός Φιλιππούσης.
Πραγματοποιήθηκε ένας εποικοδομητικός προσυνεδριακός διάλογος για τις θέσεις του κόμματος και τα σοβαρά ζητήματα που ταλανίζουν την κοινωνία όπως υγεία, παιδεία, ενέργεια, ακρίβεια κ.α., ενώ παράλληλα απευθύνθηκε ανοιχτό κάλεσμα
στη νέα γενιά να πάρει η ίδια τις τύχες της στα χέρια της.
Έντονη ανησυχία εκφράστηκε για τη μιντιακή παντοκρατορία της Κυβέρνησης, που οδηγεί σε στρεβλώσεις ως προς την πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση του κόσμου.
Θετική εντύπωση προκάλεσε η παρουσία νέων μελών που δηλώνουν το παρόν στις εσωκομματικές διαδικασίες, ενόψει των επικείμενων εσωκομματικών εκλογών στις 17 και 18 Φεβρουαρίου νέων συντονιστικών οργάνων και συνέδρων, μεταφέροντας τις απόψεις τους, τις αγωνίες τους, τις προσδοκίες τους και τις προτάσεις τους.
Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου, εν όψει του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο 23-25 Φεβρουαρίου 2024.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης και ο βουλευτής Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας βρέθηκαν κοντά στους αγρότες στο μπλόκο του Λούρου, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στο δίκαιο αγώνα και τα αιτήματα των βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής μας.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00