Αρχική » Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα «Πανελλήνιος Σύλλογος ‘’ Η Καρδιά του Παιδιού’’40 χρόνια προσφοράς και ενημέρωσης – Καρδιοπάθειες΄’’ (Photo).

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα «Πανελλήνιος Σύλλογος ‘’ Η Καρδιά του Παιδιού’’40 χρόνια προσφοράς και ενημέρωσης – Καρδιοπάθειες΄’’ (Photo).

με VasilisKourkoulas

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Παντοκράτορα Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προστασίας, Ενημέρωσης και Βοήθειας Καρδιοπαθών  Παιδιών και Ενηλίκων ‘’Η Καρδιά του Παιδιού’’ πραγματοποίησαν σήμερα στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Πανελλήνιος Σύλλογος ‘’ Η Καρδιά του Παιδιού’’40 χρόνια προσφοράς και ενημέρωσης – Καρδιοπάθειες΄’’.

Η εκδήλωση έγινε με αφορμή την χορηγία ενός απινιδωτή από τον Σύλλογο που ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Παντοκράτορα, με αποτέλεσμα να γίνει έτσι η πρώτη σχολική μονάδα της Πρέβεζας που έχει  απινιδωτή στην είσοδο του σχολικού κτιρίου.

Πρόκειται για ένα Σύλλογο προσφοράς, ενημέρωσης και βοήθειας στα παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες που δραστηριοποιείται τα τελευταία 40 χρόνια προσφέροντας αφιλοκερδώς την βοήθειά τους σε γονείς παιδιών με προβλήματα κυρίως καρδιολογικά.

Την εκδήλωση συντόνιζε η Αλεξία Μπουκουβάλα, ενώ μίλησαν το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ο κ. Φώτης Ζέρβας, η Πρόεδρος κα Αθηνά Βαρέλα-Κολτσιδοπούλου και η κα Κατερίνα ΓκολφινοπούλουΣπυροπούλου που προσφέρει ενεργά στο σύλλογο από το 1987.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Παντοκράτορα Πρέβεζας κα Ευθυμία  Μαντούση μαζί με την Αντιπρόεδρο κα Αλέξη Σταυρούλα πρόσφεραν μια πλακέτα στην Πρόεδρο του Συλλόγου ‘’Η Καρδιά του Παιδιού’’ για την προσφορά του απινιδωτή.

Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχος Πρέβεζας κ. Λεωνίδας Αργυρός, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Πρέβεζας και Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Παύλος Φραγκούλης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ο κ. Φώτης Ζέρβας και ο Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Γιώργος Δημητρίου.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση: 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00