Αρχική » Πραγματοποιήθηκε η 2η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Πρέβεζας

Πραγματοποιήθηκε η 2η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Πρέβεζας

με Antazioga

Στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Ιουνίου στις 10.00 πμ η 2η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Πρέβεζας για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτου Ιωάννου με θέμα την πρόληψη δασικών πυρκαγιών  και την καλύτερη αντιμετώπιση τους σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και ζήτησε την αδιάλειπτη επαγρύπνηση όλων για την εξασφάλιση των άριστων αποτελεσμάτων στην πολιτική προστασία.

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πραγματοποιούμε τη 2η  συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών των ημερών, με την παρουσία υψηλών θερμοκρασιών καθώς και των δυνατών ανέμων που αναμένονται, με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία σε επίπεδο συντονισμού, ώστε να αποφύγουμε δυσάρεστες εξελίξεις.

Εκφράζω την ικανοποίησή μου και την ευγνωμοσύνη μου προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, και ιδιαιτέρως την Πυροσβεστική Υπηρεσία,  για την έως τώρα ετοιμότητά τους και την άμεση και σωτήρια παρέμβασή τους όπου χρειάστηκε, κατά την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο  και τονίζω ότι η Περιφέρεια Ηπείρου  στέκεται πάντα δίπλα στις υπηρεσίες σε ό,τι  χρειαστούν για να  ανταπεξέλθουμε με επιτυχία στην υπόλοιπη αντιπυρική περίοδο».

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς καθώς και οι αναγκαίες ενέργειες που δύνανται να συμβάλλουν στην πρόληψη και καταστολή ενδεχόμενων πυρκαγιών στην Π.Ε. Πρέβεζας.

Στην συνεδρίαση πήραν μέρος ο κ. Ν. Ζαχαριάς Δήμαρχος Πάργας, ο κ. Β. Παπαβασιλείου Αντιδήμαρχος Δ. Ζηρού, ο κ. Δ. Σκανδάλης Δ/της Γ.Ν. Πρέβεζας ο κ. Ν. Παππάς Πρ/νος Τμ. Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Πρέβεζας, ο κ. Παν. Κόκκαλης Αστ. Δ/ντής Δ. Α. Πρέβεζας,  ο κ. Αθ.  Μικρούλης Δ/της Π.Υ. Ν. Πρέβεζας,  ο κ. Γ. Γκούμας Δ/της Π.Υ. Πρέβεζας,  ο κ. Β. Γιάννος  Δ/της της Π.Υ. Πάργας, ο κ.  Απ. Παπαποστόλου  Δ/της της Π.Υ. Φιλιππιάδας, , ο Ευαγ. Τζίμας από Λιμεναρχείο Πρέβεζας, ο κ. Ευαγ. Καζούκας  Πρ/νος Δ/νσης Περιβάλλοντος Δ. Πρέβεζας, ο κ. Θ. Δημόπουλος από το Τμ.  Πολ. Προστ. Δ.Πάργας,  ο κ. Γρ. Ζαχαριάς Υπευθ. Γρ. Πολιτικής Προστασίας Δ. Ζηρού, ο κ. Αθ. Ανωγιάτης Πρ/νος Υπ/νσης Τεχνικής Υπηρ. Γ.Ν. Πρέβεζας, ο κ. Γ. Λογοθέτης  Πρ/νος Τ.Σ.Ε. της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πρέβεζας, ο κ. Χ. Γιαννούλης Μέλος Π.Π. ΑΔ. Ακτίου (MYFOB), ο κ. Θ. Σιόντης Δ/ντης Διευθ/σας Περιφ. Υπηρ. Κατασκευών Ηπείρου της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ,  από τη ΛΕΚ Πρέβεζας ο κ.Β. Ράπτης κ.α.

 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00