Αρχική » Πέντε προτάσεις κατέθεσε το Επιμελητήριο Πρέβεζας στο πρόγραμμα Interreg VI-A Ελλάδα-Ιταλία 2021-2027.

Πέντε προτάσεις κατέθεσε το Επιμελητήριο Πρέβεζας στο πρόγραμμα Interreg VI-A Ελλάδα-Ιταλία 2021-2027.

με Βασίλης Κούρκουλας

Στην πρώτη πρόσκληση υποβολής προτάσεων χρηματοδότησης στο πρόγραμμα Interreg VI-A Ελλάδα-Ιταλία 2021-2027 ,το Επιμελητήριο Πρέβεζας, κατέθεσε συνολικά 5 προτάσεις, τον μέγιστο αριθμό που δικαιούται κάθε φορέας, σε συνεργασία με φορείς όπως το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας , Πανεπιστήμια της Ελλάδας και της Ιταλίας, Δήμους, Επιμελητήρια κ.ά. 

Ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης δήλωσε  σχετικά:
Μαζί με τα στελέχη μας και τους συνεργάτες μας προσπαθούμε να διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις από όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικότητας και των επιχειρήσεων μελών μας. 

Έχοντας πλέον την εμπειρία της προηγούμενης προγραμματικής περιόδου όπου το Επιμελητήριο Πρέβεζας ήταν για πρώτη φορά δικαιούχος σε 2 προτάσεις, με τα έργα Fresh Ways και Authentic Olive Net  και έχοντας δείξει άριστα δείγματα συνεργασίας με τους Ιταλούς εταίρους, καταθέσαμε το μέγιστο των προτάσεων διεκδικώντας ανάλογες χρηματοδοτήσεις.

Banner

Να ευχαριστήσω τα στελέχη του Επιμελητηρίου Πρέβεζας για την άριστη συνεργασία και καθοριστική συμβολή τους στην σύνταξη και υποβολή των προτάσεων στο απαιτητικό πρόγραμμα του Interreg.

Το πρόγραμμα Interreg VI-A Ελλάδα-Ιταλία 2021-2027 είναι ένα Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας που σκοπό έχει να βοηθήσει τους δημόσιους και τους τοπικούς ενδιαφερόμενους φορείς να αναπτύξουν διασυνοριακά έργα και πιλοτικές δράσεις για τη δημιουργία νέων πολιτικών, προϊόντων και υπηρεσιών.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00