Αρχική » Παρουσιάστηκε το βιβλίο “Ιωάννης Κωλέττης – Πολιτική Δράση και Απεικονίσεις”(Photo)

Παρουσιάστηκε το βιβλίο “Ιωάννης Κωλέττης – Πολιτική Δράση και Απεικονίσεις”(Photo)

με Βασίλης Κούρκουλας

Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 8 το βράδυ στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης η παρουσίαση του βιβλίου “Ιωάννης Κωλέττης – Πολιτική Δράση και Απεικονίσεις”.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος, ο πάτερ Κωνσταντίνος, ο Αντιδήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων κ. Νικόλαος Γκίζας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ Συρράκου και άμισθος ειδικός Σύμβουλος του Δημάχου Βορείων Τζουμέρκων κ. Γιώργος Βαίτσης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Συρρακιωτών Πρέβεζας κ. Δημήτρης Σιόρεντας και ο πρώην Πρόεδρος κ. Σπύρος Νταλαούτης,

Για το βιβλίο μίλησαν η κα Λούβη Λίνα, καθηγήτρια Νεότερης Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου, ο κ. Φλιτούρης Λάμπρος, Αν. καθηγητής Ευρωπαϊκής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ο κ.  Σκουλίδας Ηλίας, Επικ. Καθηγητής Βαλκανικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Παρέμβαση έκανε ο κ. ο Ευάγγελος Καινούριος, εκπαιδευτικός Π.Ε ενώ την παρουσίαση συντόνιζε ο  δημοσιογράφος κ. Χρήστος Τσούτσης.

Στο τέλος έγιναν ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους, ενώ ο Δήμαρχος Πρέβεζας πρόσφερε το βιβλίο ΄΄Πρεβεζάνικα Χρονικά ΄΄ από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη στους ομιλητές.

Το βιβλίο το οποίο εκδόθηκε από τον Σύνδεσμο Συρρακιωτών Πρέβεζας και τον εκδοτικό οίκο Κ. & Μ. Σταμούλη επιμελήθηκαν οι κ.κ Ευάγγελος Αυδίκος, Λάμπρος Φλιτούρης και Σπύρος Νταλαούτης

 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00