Αρχική » Παρουσία Σπανάκη, Γεωργίου και πλήθος κόσμου η κοπή πίτας της Νέας Δημοκρατίας(Photo)

Παρουσία Σπανάκη, Γεωργίου και πλήθος κόσμου η κοπή πίτας της Νέας Δημοκρατίας(Photo)

με Βασίλης Κούρκουλας

Η Δ.Ε.Ε.Π και οι ΔΗΜ.ΤΟ της Νέας Δημοκρατίας Πρέβεζας, Πάργας και Ζηρού σε συνδιοργάνωση με την Ο.Ν.Ν.Ε.Δ Πρέβεζας έκοψαν χθες Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 19:30 μ.μ, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Margarona Royal» παρουσία πλήθος κόσμου την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης και ο Πρόεδρος Ο.Ν.Ν.Ε.Δ κ. Ορφέας Γεωργίου.

Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, o Βουλευτής Άρτας κ. Δημοσθένης Στύλιος,  ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης με αρμοδιότητες σε θέματα του Τομέα Εμπορίου και Απασχόλησης κ. Τάσος Δράκος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Γιάννης Μπούρης,ο πρώην Βουλευτής κ. Τσουμάνης Δημήτριος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας κ. Δημήτρης Σκανδάλης, το εκλεγμένο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Gianluca Ματσίρας, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας κα Δήμητρα Αηδώνη και πολλά στελέχη του κόμματος και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Banner

Ομιλίες πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Νίκος Σολδάτος, ο Πρόεδρος της Ο.Ν.Ν.Ε.Δ κ. Ορφέας Γεωργίου, ενώ αυτές που ξεσήκωσαν το κομματικό κοινό ήταν αυτές του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βασίλη – Πέτρου Σπανάκη και του Βουλευτή Πρέβεζας ΝΔ Νομού Πρέβεζας κ. Σπύρου Κυριάκη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν και παλιά μέλη της ΝΟΔΕ.

Την εκδήλωση συντόνιζε η κα Δώρα Παπαιωάννου.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00