Αρχική » ‘’Όλοι μαζί για τη Θεοδώρα’’ – Πραγματοποιήθηκε η συναυλία αγάπης στο Καναλάκι.

‘’Όλοι μαζί για τη Θεοδώρα’’ – Πραγματοποιήθηκε η συναυλία αγάπης στο Καναλάκι.

με VasilisKourkoulas

Συναυλία ζωής, αγάπης και ανθρωπιάς πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 17 Μαρτίου στον Προαύλειο Χώρο του Γυμνασίου Καναλακίου, όπου τα έσοδα θα διατεθούν για την Θεοδώρα Γώγου, τη δασκάλα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καναλακίου που δίνει μάχη για τη ζωή της και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας.

Την πρωτοβουλία για τη συναυλία και την κινητοποίηση της δράσης ‘’Όλοι μαζί για τη Θεοδώρα’’ είχε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καναλακίου σε συνεργασία με τους συλλόγους του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καναλακίου, Εναίου Λυκείου Καναλακίου, ΕΠΑΛ Καναλακίου, Γυμνασίου Καναλακίου, Δημοτικού Σχολείου Μεσοποτάμου και 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Πάργας.

Στη συναυλία αγάπης συμμετείχαν οι καλλιτέχνες Πέτρος Αντωνίου, Γεώργιος Σαράκης, Γεώργιος Δημόπουλος, Τάσος Ζιάκας,Ευάγγελος Τσίγγος, Θωμάς Μητροφάνης, ενώ συγκινητική ήταν και η ανταπόκριση του κόσμου.

Πριν τη συναυλία μίλησε η κα Μαρίνα Πλιάκα, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καναλακίου, η οποία τόνισε πως έχουν τοποθετηθεί κουμπαράδες σε πολλά μαγαζιά στο Καναλάκι και στην Πάργα, που θα παραμείνουν μέχρι τις 27 Μαρτίου για όποιον θέλει να συνεισφέρει στον αγώνα ζωής της Θεοδώρας ενώ αναφέρθηκε και στον φιλανθρωπικό αγώνα που θα γίνει στις 19 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Καναλακίου, λέγοντας πως όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα.

Η κα Πλακιά μίλησε και τηλεφωνικά μπροστά σε όλους με την αδερφή της Θεοδώρας σε μια συγκινητική στιγμή, η οποία ευχαρίστησε όλους για τη στήριξη και τη βοήθεια.

Τα έσοδα θα διατεθούν για το χειρουργείο και το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης της Θεοδώρας.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00