Αρχική » Νέα μαζική κινητοποίηση για το Νοσοκομείο – Δραματική η κατάσταση υποστελέχωσης

Νέα μαζική κινητοποίηση για το Νοσοκομείο – Δραματική η κατάσταση υποστελέχωσης

με Antazioga

Μαχητική ήταν και η σημερινή κινητοποίηση για τα προβλήματα του Γ.Ν Πρέβεζας που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του ιδρύματος από το Σύλλογο Εργαζομένων προς την τοπική κοινωνία.

Δεύτερη κινητοποίηση μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από τον Σύλλογο Εργαζομένων, απαιτώντας την άμεση στελέχωση του νοσοκομείου ώστε να εφημερεύει με ασφάλεια, καθώς και την άμεση στελέχωση του Κέντρου Ψυχικής Υγείας με μόνιμο προσωπικό.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Κώστας Κύρλας μίλησε για τη δραματική κατάσταση υποστελέχωσης που συνεχίζει όχι μόνο να υφίσταται αλλά και να εντείνεται.

Τα προβλήματα είναι μεγάλα και οι εργαζόμενοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει και της αύξησης του πληθυσμού την θερινή περίοδο, διεκδικώντας μεταξύ άλλων την άμεση αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας της χειρουργικής κλινικής και όλων των τμημάτων που έχουν σοβαρό πρόβλημα στελέχωσης, τις μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, την αναβάθμιση του υφιστάμενου νοσοκομείου κτιριακά και σε εξοπλισμό , την ανέγερση νέου αποκλειστικά δημόσιου νοσοκομείου, αλλά και τη στελέχωση και διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα του Κέντρου Ψυχικής Υγείας.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00