Αρχική » Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο αγώνας δρόμου για τον λαό της Παλαιστίνης που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο αγώνας δρόμου για τον λαό της Παλαιστίνης που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.

με Βασίλης Κούρκουλας

Εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, ένωσαν τις δυνάμεις τους για το δίκιο του αγώνα του λαού της Παλαιστίνης, στον αγώνα δρόμου που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο της πόλης, γιατί «ο αθλητισμός βρίσκεται πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας».

Συγκινητική ήταν η προσπάθεια των ερασιτεχνών δρομέων που ανεξάρτητα από τη φυσική τους κατάσταση έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις, με πείσμα να ολοκληρώσουν και το τελευταίο μέτρο της διαδρομής. Έφτασαν στον τερματισμό, άλλοι με υψωμένες τις γροθιές, άλλοι κρατώντας ψηλά τη σημαία της Παλαιστίνης, άλλοι φωνάζοντας το σύνθημα «λευτεριά στην Παλαιστίνη». Όλοι τους όμως καταχειροκροτούμενοι από πλήθος κόσμου που αποθέωσε την προσπάθειά τους.
Οι διοργανωτές απένειμαν στους νικητές ως μετάλλιο, παλαιστινιακές μαντίλες, σημαίες του Παλαιστινιακού λαού και αναμνηστικά βραβεία. Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ο Νίκος Έξαρχος, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων και βουλευτής του ΚΚΕ υπογράμμισε ανάμεσα στα άλλα ότι η επιτυχία της εκδήλωσης επιβεβαιώνει την ανάγκη να καθιερωθούν ανάλογες πρωτοβουλίες και στο μέλλον.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00