Αρχική » Με τη συμμετοχή του νεοεκλεγέντος Βουλευτή Σπύρου Κυριακή, πολιτευτών κι τοπικών στελεχών, συνεδρίασε η ΔΕΕΠ Πρέβεζας, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, την Τετάρτη το βράδυ.

Με τη συμμετοχή του νεοεκλεγέντος Βουλευτή Σπύρου Κυριακή, πολιτευτών κι τοπικών στελεχών, συνεδρίασε η ΔΕΕΠ Πρέβεζας, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, την Τετάρτη το βράδυ.

με Βασίλης Κούρκουλας
Με τη κινηση αυτή, όπως ανάφερε κι ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ, Νίκος Σολδάτος, η τοπική ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, επιθυμεί να τονίσει ότι οι νέες εκλογές αποτελούν μια νέα μάχη από την αρχή, χρειάζεται ξανά η συστράτευση όλων των νεοδημοκρατών κι ο επανασχεδιασμός μιας νέας στρατηγικής.

“Η κάλπη είναι άδεια κι πρέπει να ξαναγεμίσει”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βουλευτής Σπύρος Κυριακής, ενώ όλα τα στελέχη ανταποκρίθηκαν θετικα στο κάλεσμα να συμμετέχουν ενεργά και σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία. Μεταξύ άλλων αποφασίστηκαν περιοδείες εκ νέου στο νομό με την συμμετοχή όλων των υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο, κεντρικές ομιλίες, αλλά κι πολλαπλές άλλες δράσεις οι οποίες θα ανακοινώνονται σε πρότερο χρόνο για τη μαζικότερη συμμετοχή όσων επιθυμούν.
Τα γραφεία της ΔΕΕΠ όπως κι το περίπτερο στην παραλία Πρέβεζας, θα είναι ανοιχτά με προεκλογικό υλικό, το πρόγραμμα του κόμματος και τα νέα ψηφοδέλτια. Θερμή παράκληση οποίος έχει παλιά ψηφοδέλτια να πεταχθούν άμεσα καθώς θα είναι ακυρα.
Ευχαριστώ πολύ.
Για την ΔΕΕΠ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ
ΣΟΛΔΆΤΟΣ ΝΙΚΌΛΑΟΣ

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00