Αρχική » Με πρωτοβουλία του Δημάρχου συστήνεται Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης υπό την αιγίδα του Δήμου Αρταίων.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου συστήνεται Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης υπό την αιγίδα του Δήμου Αρταίων.

με Antazioga

Στο Πολυδύναμο Κέντρο Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Άρτας  «ΚΕΘΕΑ» η Δημοτική αρχή

Το Πολυδύναμο Κέντρο Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων «ΚΕΘΕΑ» της πόλης μας, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Παναγιώτης Γαλάνης, όπου και συναντήθηκαν με τον Επιστημονικό υπεύθυνο κ. Γιάννη Παπαχρήστο και τα στελέχη του Κέντρου. Συζητήθηκαν προτάσεις για μελλοντικές δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης, σε συνεργασία με τον Δήμο.

Ο κ.  Τσιρογιάννης αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που προσφέρει το ΚΕΘΕΑ στην αντιμετώπιση των εξαρτήσεων από ουσίες, όπου εμφανίζονται και νέες προκλήσεις, όπως ο εθισμός των εφήβων στο διαδίκτυο, στο αλκοόλ και στο τζόγο.

Banner

Το προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ενημέρωσε τον κ. Τσιρογιάννη για τη δράση και τις υπηρεσίες που προσφέρει όχι μόνο στην Άρτα αλλά και σε όμορους Δήμους και Νομούς.

Η Μονάδα του ΚΕΘΕΑ παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης σε όλες τις επιμέρους ομάδες ατόμων με προβλήματα χρήσης ή εξαρτήσεων. Παράλληλα, προσφέρει υποστηρικτικές υπηρεσίες και στις οικογένειες των ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού και κάθε είδους εξαρτήσεων.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00