Αρχική » Με επιτυχία η δράση «Φυτεύουμε ένα δέντρο» του Δήμου Πάργας για την Ημέρα Περιβάλλοντος (Photo).

Με επιτυχία η δράση «Φυτεύουμε ένα δέντρο» του Δήμου Πάργας για την Ημέρα Περιβάλλοντος (Photo).

με VasilisKourkoulas

Σήμερα Πέμπτη 06 Απριλίου ο Δήμος Πάργας σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο «ΑΧΕΡΩΝ» και με τη συμμετοχή όλων των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Πάργας, Τοπικών Κοινοτήτων, Συλλόγων, Αθλητικών Σωματείων και Φορέων πραγματοποίησε τη δράση «Φυτεύουμε ένα δέντρο» για την «Ημέρα Περιβάλλοντος» όπου είχε ορίσει και είχε κάνει γνωστό με δελτίο τύπου (Δείτε ΕΔΩ).

Η έντονη βροχόπτωση που επικράτησε στην περιοχή δεν πτόησε τους διοργανωτές να πραγματοποιήσουν τη δράση που όπως όλα δείχνουν θα γίνει θεσμός για την περιοχή.

Τα σημεία που έγιναν οι δράσεις ήταν αρκετά με τις μεγαλύτερες να είναι στον Καναλάκι πριν το Μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής στο νέο χώρο στάθμευσης, στον Μεσοπόταμο  δίπλα από το Δημοτικό Σχολείο, στην είσοδο της Αγίας Κυριακής και πιο συγκεκριμένα στη διασταύρωση για Αϊ Γιαννάκη στην Πάργα αλλά και στην περιοχή της Ανθούσας προς την Αγιά.

Στο σημείο του Καναλακίου παρευρέθηκαν και ο Βουλευτής Νομού Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστας Μπάρκας, ο Δήμαρχος Πάργας κ. Νίκος Ζαχαριάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κ. Παύλος Φραγκούλης, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Κοινοτήτων, Τοπικοί Φορείς αλλά και η Υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής κα. Μαρία Χήτα.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00