Αρχική » Με επιτυχία η άσκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Γ.Ν Πρέβεζας (Photo-Vid)

Με επιτυχία η άσκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Γ.Ν Πρέβεζας (Photo-Vid)

με Βασίλης Κούρκουλας

Στα πλαίσια της διαρκούς εκπαίδευσης των Υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 16/11/2024 και ώρα 11:00 στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας «ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ» με τη συμμετοχή και άλλων Υπηρεσιών.

Το σενάριο της άσκησης προέβλεπε την εκδήλωση πυρκαγιάς στο χώρο του φαρμακείου του νοσοκομείου το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου. Επίσης υπήρχαν πληροφορίες για άτομο που λόγω κατάκλισης από τους καπνούς στον πρώτο όροφο και συγκεκριμένα στη Μ.Α.Φ. ήταν εγκλωβισμένο.

Άσκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Γ.Ν Πρέβεζας – Φωτογραφία Gosports.gr (Βασίλης Κούρκουλας)

Η Υπηρεσία της Πυροσβεστικής κατόπιν ειδοποίησης για την εκδήλωση της πυρκαγιάς σήμανε συναγερμό, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσε το Λιμεναρχείο Πρέβεζας, το ΕΚΑΒ, τη ΛΕΚ Πρέβεζας και τον ΔΕΔΔΗΕ Πρέβεζας και αναχώρησε για τον τόπο του συμβάντος με
τρία (3) πυροσβεστικά οχήματα και εννέα (9) άτομα, με επικεφαλή τον διοικητή Π.Υ. Πρέβεζας Γιώργο Γκούμα.

Banner

Η πυροσβεστική έξοδος μετά από συντονισμένες ενέργειες, υπό τις οδηγίες του επικεφαλής, προέβη στην κατάσβεση της πυρκαγιάς ενώ ταυτόχρονα εντοπίστηκε το άτομο, το οποίο και διασώθηκε.

Στη συνέχεια μετά την επιστροφή όλων των πυροσβεστικών δυνάμεων στις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας ακολούθησε απολογισμός, παρατηρήσεις, κριτική και προτάσεις για την όλη διεξαγωγή της άσκησης ετοιμότητας.

Δηλώσεις έκαναν ο Διοικητής του Γ.Ν Πρέβεζας κ. Δημήτρης Σκανδάλης, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Νικόλαος Παπαστεργίου και ο Πρόεδρος της ΛΕΚ Πρέβεζας κ. Βασίλης Ράπτης.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00