Αρχική » Μάγεψε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Μ/Φ Συλλόγου Άρτης «Ο ΣΚΟΥΦΑΣ» (Photo).

Μάγεψε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Μ/Φ Συλλόγου Άρτης «Ο ΣΚΟΥΦΑΣ» (Photo).

με Βασίλης Κούρκουλας

Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 07 Απριλίου στις 8.30 μ.μ. στη “Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης” στην Πρέβεζα,  μια βραδιά με αγαπημένες μελωδίες από τον παγκόσμιο κινηματογράφο.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Μ/Φ Συλλόγου Άρτης «Ο ΣΚΟΥΦΑΣ» παρουσίασε τα έργα Conquest of Paradise, Game of Thrones, Final Countdown, Skyfall, Hawai 5-0, Godfather, Pirates of the Caribbean και ενθουσίασε το κοινό.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Εργαστήριο Γνώσης & Ευφυούς Πληροφορικής του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο πλαίσιο του  προγράμματος “HERMES”, «Η αποκατάσταση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς ως πολλαπλασιαστικός παράγοντας για την πολιτιστική ενδυνάμωση του κοινωνικού πλαισίου» (https://www.hermes-culture.eu/), το οποίο χρηματοδοτείται από το Διασυνοριακό Πρόγραμμα «INTERREG Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020» και υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελλάδας.

Banner

Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος, ο οποίος έκανε και ένα σύντομο χαιρετισμό, o Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας και Αντιδήμαρχος κ. Λεωνίδας Αργυρός,  ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Πρέβεζας και Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα κ. Παύλος Φραγκούλης, Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Πρέβεζας κ. Ιωάννα Μπειντάρη.

H βραδιά έκλεισε με ένα ποτ πουρί του Μάνου Χατζιδάκι.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00