Αρχική » Κλιμάκιο του Γ.Ν. Πρέβεζας εκπαίδευσε μαθητές και μαθήτριες του 1ου Πρότυπου Γυμνασίου Πρέβεζας στις πρώτες βοήθειες

Κλιμάκιο του Γ.Ν. Πρέβεζας εκπαίδευσε μαθητές και μαθήτριες του 1ου Πρότυπου Γυμνασίου Πρέβεζας στις πρώτες βοήθειες

με Βασίλης Κούρκουλας

Την Παρασκευή 15-12-2023, επισκέφτηκε το 1ο Πρότυπο Γυμνάσιο Πρέβεζας κλιμάκιο του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας αποτελούμενο από τις πιστοποιημένες σε πρώτες βοήθειας Νοσηλεύτριες κ.κ. Σοφία Μπάκου, Ιουλία Βουλιστιώτη και Σουζάνα Σαρηγιαννίδου οι οποίες εκπαίδευσαν μαθητές και μαθήτριες στις πρώτες βοήθειες, με τη βοήθεια προπλασμάτων και απινιδωτή.

Η επίσκεψη έγινε μετά από πρόσκληση της εκπαιδευτικού κ. Μαρίας Μαγαλιού, υπεύθυνης του «Ομίλου Αγωγής Υγείας», προς την κ. Αικατερίνη Αραβανή Διευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας. 

Στην εκπαίδευση συμμετείχαν τα παιδιά του Ομίλου  που λειτουργεί στο σχολείο μας και τα παιδιά της Γ΄ τάξης του σχολείου μας. Οι μαθητές/τριες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και απόλαυσαν την εκπαίδευση. 

Ευχαριστούμε θερμά τις κ.κ. Νοσηλεύτριες, την κ. Αραβανή και όλους/όλες που συμμετείχαν στη διοργάνωση της παραπάνω δράσης αφενός για την άμεση ανταπόκρισή τους και αφετέρου για την άριστη και πολύ χρήσιμη εκπαίδευση που πρόσφεραν στα παιδιά μας.

Φώτο αρχείου IPreveza.gr

 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00