Αρχική » Η Πρέβεζα τίμησε την επέτειο του Πολυτεχνείου (φώτο)

Η Πρέβεζα τίμησε την επέτειο του Πολυτεχνείου (φώτο)

με Βασίλης Κούρκουλας

Η Πρέβεζα τίμησε  με πορείες, καταθέσεις στεφάνων, λουλουδιών και ομιλίες σήμερα την επέτειο του Πολυτεχνείου, όπου συμπληρώνονται 50 χρόνια, μισός αιώνας,  από τη ιστορική εξέγερση της 17ης Νοέμβρη του 1973.

‘’Το Πολυτεχνείο ζει στους αγώνες του σήμερα, στις εξεγέρσεις της εποχής μας για ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.’’ Με το σύνθημα αυτό τα μέλη του Συντονισμού Εργαζομένων-Ανέργων Πρέβεζας συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου, με έναρξη τα παλιά ΚΤΕΛ όπου έγινε ομιλία, ενώ ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης και κατάθεση στεφάνων και λουλουδιών στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης στην κεντρική αγορά της πόλης.

Banner

‘’ Η Σπίθα που δεν έσβησε ποτέ, αλληλεγγύη στην πάλη των λαών, όχι στους πολέμους των ιμπεριαλιστών’’.  Την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου τίμησαν και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Πρέβεζας και σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα του στο Μνημείο Ηρωών με κατάθεση στεφάνων και λουλουδιών, ενώ ακολούθησε πορεία στους δρόμους αγοράς και της παραλίας.

Την ίδια ώρα συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε από μέλη και οργανώσεις του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου στην παραλία και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Εθνικής Αντίστασης στην αγορά.

 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00