Αρχική » Γεμάτη συναισθήματα και αναμνήσεις η δράση του Πρότυπου Γυμνασίου Πρέβεζας ΄΄Η Εφηβεία χθες και σήμερα’’ (Photo)

Γεμάτη συναισθήματα και αναμνήσεις η δράση του Πρότυπου Γυμνασίου Πρέβεζας ΄΄Η Εφηβεία χθες και σήμερα’’ (Photo)

με Βασίλης Κούρκουλας

Ένας αποκαλυπτικός διάλογος δύο γενεών πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 5 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης στην Πρέβεζα από τους μαθητές του Πρότυπου Γυμνασίου Πρέβεζας μαζί  με 15 προσωπικότητες της πόλης, μέσω της δράσης με θέμα  ‘’Η Εφηβεία Χθες και Σήμερα’’.

Στόχος της δράσης ήταν  η τέχνη σε όλες τις εκφάνσεις της μέσω ενός φόρουμ συζητήσεων που σκοπό έχει οι νέοι να γίνουν ενεργοί πολίτες και να διδαχθούν τη δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης. 15 προσωπικότητες ενηλίκων από την πόλη της Πρέβεζας, ανάμεσα τους και ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος, άνοιξαν το ντουλάπι της ψυχής τους και των αναμνήσεων τους και συζήτησαν για την εφηβεία του χθες και του σήμερα, ενώνοντας αυτούς τους δυο κόσμους.

Πρέβεζα-΄Η Εφηβεία χθες και σήμερα’’

Τον διάλογο μεταξύ μικρών και μεγάλων, άνοιξαν η κα  Στέλλα Λένη  υπεύθυνη της καλλιτεχνικής εταιρίας  ΑΒΓΟ-ΑΜΚΕ  και η διευθύντρια του  Πρότυπου Γυμνασίου Πρέβεζας κα Κωνσταντούλα  Καινουργιώτη, ενώ τη συζήτηση συντόνιζε η καθηγήτρια του Γυμνασίου κα Σοφία Γιαννούλη.

Banner

Ανάμεσα στις προσωπικότητες  που συνομίλησαν με τους 17 μαθητές του Πρότυπου Γυμνασίου  με θέματα το άγχος, τους γονείς, τον έρωτα, τους ήρωες, τη μοναξιά, το ξύρισμα, τα ρούχα, το τηλέφωνο και τη μουσική ήταν ο καθηγητής του Μουσικού κ. Τσολάκος Πέτρος, η κα Τίλη Άννα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχος κ. Λεωνίδας Αργυρός, η κα Αντωνίνα Κονδαράτου, ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος  Γεωργάκος, η δημοσιογράφος κα Αθηνά Παππά, ο εκπαιδευτικός κ. Κωνσταντίνος Τζάμος, η μουσικός κα Ανέλια Στεφάνοβα, η Διευθύντρια του Πρότυπου Γυμνασίου κα Κωνσταντούλα Καινουργιώτη, ο κ. Σωτήρης Πάτσης και η  κα Γκόλφω Νικολού.

Η δράση έγινε στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Σύγχρονων Τεχνών για παιδιά και Νέους από την ΑΒΓΟ- ΑΜΚΕ και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00