Αρχική » Επισκέψεις στο Κ.Υ. Πρέβεζας και το Γ.Ν. Πρέβεζας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας ο Παύλος Φραγκούλης

Επισκέψεις στο Κ.Υ. Πρέβεζας και το Γ.Ν. Πρέβεζας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας ο Παύλος Φραγκούλης

με Βασίλης Κούρκουλας

Το Κέντρο Υγείας Πρέβεζας (πρώην ΠΕΔΥ) και το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής ο Υποψήφιος Βουλευτής του Νομού Πρέβεζας με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙ.ΝΑΛ Παύλος Φραγκούλης στο πλαίσιο των επισκέψεων και συναντήσεων και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής επισκέφτηκε αρχικά τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πρέβεζας(πρώην ΠΕΔΥ)  κ. Ζαχαρία Στύλο, ο οποίος αναφέρθηκε στο ανεπαρκές σύστημα υγείας ενώ τόνισε το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού και κτιριακής εγκατάστασης.

Banner

Στη συνέχεια βρέθηκε στο γραφείο του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας κ. Δημήτρη Σκανδάλη, με τον οποίο είχαν μια διεξοδική συζήτηση για τα προβλήματα του Νοσοκομείου αλλά και τις ενέργειες που έχουν γίνει τόσο στο κτιριακό, όσο και στον τεχνολογικό εξοπλισμό αλλά και στη στελέχωση. Ο κ. Σκανδάλης μεταξύ άλλων δήλωσε: ‘’ Υπάρχουν προβλήματα αλλά πολλά έχουν λυθεί. Το Νοσοκομείο είναι η μεγαλύτερη δομή με πάνω από 350 άτομα και πρέπει να πάρει την προτεραιότητα που του αξίζει.’’.  Στη συζήτηση συμμετείχε και ο Προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου κ. Θανάσης Ανωγιάτης, ο οποίος με την εμπειρία του και τις γνώσεις του έθεσε καίρια ζητήματα στη συζήτηση.

Στη συνέχεια ο Υποψήφιος Βουλευτής συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συλλόγων Εργαζομένων του Νοσοκομείου κ. Κώστα Κύρλα, ο οποίος αναφέρθηκε στις ακραίες συνθήκες εργασίες, με τις χαμηλές απολαβές, το όριο ηλικίας στα 67 και την υποστελέχωση να αποτελούν μεταξύ άλλων αντικίνητρα για τους εργαζόμενους.

Η επίσκεψη έκλεισε με συνάντηση και συζήτηση με τον Προϊστάμενο της Παθολογικής Κλινικής κ. Κοσμά Κορωναίο και το  ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.

 Είναι απαίτηση όλων η ανέγερση νέου Νοσοκομείου που να καλύπτει τις ανάγκες όλου του Νομού καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους! Μέχρι όμως να πάρει σάρκα και οστά η ανέγερση του νέου Νοσοκομείου, η συντήρηση του υπάρχοντος είναι επιβεβλημένη και ενίσχυση του με ιατρονοσηλευτικό προσωπικό με παράλληλη αύξηση των μισθών και ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά, τόνισε μεταξύ άλλων ο Υποψήφιος Βουλευτής.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00