Αρχική » Eπανεξελέγη στον Σύνδεσμο Ιαματικών Πηγών Ελλάδας o Δήμαρχος Πρέβεζας

Eπανεξελέγη στον Σύνδεσμο Ιαματικών Πηγών Ελλάδας o Δήμαρχος Πρέβεζας

με Βασίλης Κούρκουλας

Στην εκλογική διαδικασία του Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13/4 στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων στη Θεσσαλονίκη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ. Σπύρος Κόκκαλης.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας επανεξελέγη στο Δ.Σ της εκτελεστικής επιτροπής των Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, ενώ πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας (ΣΔΙΠΕ) παρέμεινε ο Δήμαρχος Κύθνου κ. Σταμάτης Γαρδέρης.

Ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας (ΣΔΙΠΕ) ιδρύθηκε το 1983 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Είναι ο μοναδικός πανελλαδικός σύνδεσμος ΟΤΑ και αριθμεί σήμερα 61 μέλη – δήμους στα διοικητικά όρια των οποίων υπάρχουν Ιαματικές πηγές, μεταξύ των οποίων και η Πρέβεζα.

Banner

Στόχος του συνδέσμου είναι  η Ανάπτυξη και διάδοση του Θερμαλισμού και των εφαρμογών του, η Δημιουργία Κέντρου Θερμαλιστικών Σπουδών για την κατάρτιση των νέων στην Υδροθεραπεία – Κλιματοθεραπεία – Πηλοθεραπεία, η Προώθηση της επιστημονικής έρευνας για την προστασία αξιοποίηση – ανάπτυξη και διαχείριση των γεωθερμικών πόρων της χώρας καθώς και σύγχρονου νομοθετικού πλαισίου για την έρευνα διαχείριση και ανάπτυξη των ιαματικών  – μεταλλικών νερών και λουτροπόλεων, η  Παροχή επιστημονικής και νομικής κάλυψης σε θέματα θερμαλισμού και γεωθερμίας στα μέλη του Συνδέσμου, η  Διοργάνωση ημερίδων ανάπτυξης και συνδιασκέψεων για τον θερμαλισμό καθώς και συνεργασία με εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς που επιδιώκουν ανάλογους σκοπούς, η  Προώθηση και προβολή των στόχων του Συνδέσμου και του Ιαματικού Τουρισμού με την έκδοση φυλλαδίων, εντύπων, βιβλίων, περιοδικών και η Δημιουργία παραρτημάτων θερμαλισμού του Συνδέσμου στις περιφέρειες της χώρας μας.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00