Αρχική » Ενδιαφέρουσα η ημερίδα με θέμα την ενδοοικογενειακή βία και την κακοποίηση γυναικών

Ενδιαφέρουσα η ημερίδα με θέμα την ενδοοικογενειακή βία και την κακοποίηση γυναικών

με VasilisKourkoulas

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας οι ”Ενεργοί Δημότες Πρέβεζας” συνδιοργάνωσαν σήμερα Κυριακή 19 Μαρτίου και ώρα 18:30 στη Θεοφάνειο Αίθουσα Εκδηλώσεων Πρέβεζας με τον Δικηγορικό Σύλλογο Πρέβεζας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο ”Πρέβεζας”, τον Σύλλογο Αγίου Θωμά Πρέβεζας και το Δίκτυο Νέων Ηπείρου ημερίδα με θέμα:” Ενδοοικογενειακή Βία και Κακοποίηση Γυναικών”.

Την ημερίδα συντόνιζε η κα  Χριστίνα Κριτσιμά, δικηγόρος Πρέβεζας και μέλος των Ενεργών Δημοτών Πρέβεζας.

Σύντομο χαιρετισμό έκαναν ο Βουλευτής Σύριζα Πρέβεζας κ. Κώστας Μπάρκας, ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Θωμά κα Μαρία Αβραμίδου, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πρέβεζας κ. Δημήτρης Κατηνιώτης, ενώ ακολούθησε απαγγελία ποιημάτων από την λογοτέχνη κα Ρούλα Γαλάνη.

Ακολούθησε προβολή βίντεο και τοποθετήσεις από τους ομιλητές.

  • Η κα Αντωνία Παπαμιχαήλ, Ψυχολόγος – Επιμελήτρια ανηλίκων της Υπηρεσίας Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής Πρέβεζας, με θέμα: “Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο!”
  • Η κα Βασιλική Κατωπόδη, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, με θέμα “Επιπτώσεις στην ψυχική υγεία των κακοποιημένων γυναικών.”
  • Η κα Αικατερίνη Μπαλατσούκα – Κωτσιαρίνη, Κοινωνική Λειτουργός – Συντονίστρια Κέντρου Κοινότητας Δ. Ζηρού, με θέμα: “Κοινωνικές διαστάσεις της κακοποίησης.”
  • Ο κ. Θωμάς Γεωργίου, Δικηγόρος – Πρόεδρος Δικηγορικού Συλ. Πρέβεζα, με θέμα: “Η νομική πλευρά της κακοποίησης.”
  • Και ο κ. Ιωάννης Καρράς, Αστυνόμος Α’ και Υποδιοικητής του Α.Τ. Πρέβεζας, με θέμα τη συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στις κακοποιημένες γυναίκες – θύματα της ενδοοικογενειακής βίας.

Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Πρέβεζας και  Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Παύλος Φραγκούλης, ο επικεφαλής της Παράταξης «Δημοτικής Συνεργασία» κ. Χρήστος Μπαίλης, η Υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κα Στέλλα Βαρτελάτου και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Τζίμας.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00