Αρχική » Ένα 9θέσιο όχημα παραχώρησε η Π.Ε. Πρέβεζας για τις ανάγκες του ΚΔΑΠ ΑμεΑ στο Δήμου Ζηρού

Ένα 9θέσιο όχημα παραχώρησε η Π.Ε. Πρέβεζας για τις ανάγκες του ΚΔΑΠ ΑμεΑ στο Δήμου Ζηρού

με Antazioga

Στο πλαίσιο της έμπρακτης κοινωνικής προσφοράς της, η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας προχώρησε στη διάθεση 9/θεσιου οχήματος προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του νεοσύστατου ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Η Παιδόπολη», που ξεκινάει τη λειτουργία του στο Δήμου Ζηρού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας, ο οποίος είχε παραβρεθεί στα πρόσφατα εγκαίνια της δομής, έκανε πράξη τη δέσμευσή του και παραχώρησε ένα κατάλληλο όχημα για την μετακίνηση των ωφελουμένων, για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, μέχρι η δομή να αποκτήσει το δικό της μεταφορικό μέσο.

Την Τετάρτη 6/9/2023 υπογράφτηκε το πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής από τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ. Στράτο Ιωάννου και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΖΗ κ. Θεόδωρο Πανούση, σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα.

Ο κ. Πανούσης ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για την πρωτοβουλία του, τονίζοντας τη σπουδαιότητα της ενέργειας αυτής που συμβάλλει στην απρόσκοπτη έναρξη λειτουργίας της δομής, την οποία αναμένουν με ενθουσιασμό οι ωφελούμενοι και οι οικογένειες τους.

Banner

Ο κ. Στράτος Ιωάννου δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που συμβάλλω στο ανεκτίμητο κοινωνικό έργο που θα επιτελέσει η νέα δομή και θα στηρίξω με κάθε τρόπο τη λειτουργία του ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Η Παιδόπολη», ενώ στις προτεραιότητές μου είναι το κτίριο, στο οποίο στεγάζεται η δομή, να περιέλθει ολοκληρωτικά στο Δήμο Ζηρού. Εύχομαι η νέα δομή να συμβάλλει στην ενίσχυση της κοινωνικοποίησης των συμπολιτών μας με αναπηρία και
τη βελτίωση της καθημερινότητας αυτών και των οικογενειών τους».

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00