Αρχική » Έκοψαν τις πρωτοχρονιάτικες πίτες τους ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ωρωπού ‘’Το Ζάλογγο’’, ο Α.Γ.Σ Καλλισθένης και η Δόξα Ωρωπού

Έκοψαν τις πρωτοχρονιάτικες πίτες τους ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ωρωπού ‘’Το Ζάλογγο’’, ο Α.Γ.Σ Καλλισθένης και η Δόξα Ωρωπού

με Antazioga

Τις πρωτοχρονιάτικες πίτες τους έκοψαν σήμερα Σάββατο 3 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 στην Πολιτιστική Αίθουσα Ν. Ωρωπού ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ωρωπού ‘’Το Ζάλογγο’’ , ο Α.Γ.Σ Καλλισθένης και η ΠΑΣ Δόξα Ωρωπού.

Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος, ο Αντιδήμαρχος Λούρου κ. Νίκος Παγγές, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιώργος Κοκκίνης, ο εντεταλμενος Σύμβουλος Αθλητισμού κ. Μπάμπης Κακιούζης,  ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πρέβεζας κ. Σπύρος Βρυώνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ Χρήστος Μάκης, Βαγγέλης Κύρλας, Πέτρος Βουλιστιώτης και ο  πρόεδρος της ΤΚ Ωρωπού κ. Σίσκας Ηρακλής.

Οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές και ο Δήμαρχος Πρέβεζας χαιρετίζοντας αυτή την προσπάθεια της συνεργασίας δεσμεύθηκε πως θα είναι αρωγός στο έργο τους.

Τις πίτες έκοψε και ευλόγησε ο πάτερ Ιωσήφ, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους συλλόγους καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00