Αρχική » Έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πάργας σε φωτιά στο Σκεπαστό

Έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πάργας σε φωτιά στο Σκεπαστό

με Βασίλης Κούρκουλας

Ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς συγχαίρει την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την έγκαιρη και αποτελεσματική επέμβασή της στην πυρκαγιά που ξέσπασε στο Σκεπαστό το μεσημέρι της Τετάρτης 23/8.

Στην επιχείρηση παραβρεθηκαν εκτός από τον Δήμαρχο Πάργας, ο  Περιφερειάρχης Π.Υ. Ηπείρου Αρχιπύραρχος Απόστολός Βασδέκης , ο Διοικητής Π.Υ. Ν. Πρέβεζας Πύραρχος Αθανάσιος Μικρούλης και ο υπεύθυνος Πολιτικής Υπηρεσίας Πρέβεζας Νίκος Παππάς. Σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς διαδραμάτησε το σύστημα πυροπαρατηρησης με κάμερες που έχει εγκαταστήσει ο Δήμος Πάργας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάργας, το οποίο και ειδοποίησε άμεσα, ώστε γρηγορα με την καθοδήγηση του Διοικητή της Π.Υ. Πάργας Αντιπύραρχου Βασίλειου Γιάννου να μεταβούν πυροσβεστικά  και προσωπικό στην επικίνδυνη εστία, τα οποία  με την συνδρομή ενισχύσεων από άλλες περιοχές αποσόβησαν τον κίνδυνο για την Κοινότητα Σκεπαστού.

Στην επιχείρηση συμμετείχε  η  Πολιτική Προστασία Δήμου Πάργας με οχήματα και σκαπτικά μηχάνηματα, που ήταν σε επιφυλακή στην διάθεση της Πυροσβεστικής, καθως και ιδιώτες με  αγροτικά  με δεξαμενές νερού. Την ρύθμιση κυκλοφορίας είχε το Αστυνομικό Τμήμα Καναλακίου με τις οδηγίες του Διοικητή Γεωργίου Σιαβίκη.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00