Αρχική » Δυναμική παρουσία της Cyprus Airways στην Πρέβεζα, στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Δυτικής Ελλάδας, το Άκτιο

Δυναμική παρουσία της Cyprus Airways στην Πρέβεζα, στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Δυτικής Ελλάδας, το Άκτιο

με Antazioga

Τη δυναμική της παρουσία στην Πρέβεζα ανακοίνωσε η Cyprus  Airways σε παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στις 30 Μαΐου στο Dioni Boutique hotel, στην πόλη της Πρέβεζας.

Τοπικοί φορείς, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, και του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πρέβεζας και  Ιωαννίνων , παρέστησαν στην παρουσίαση των Κυπριακών αερογραμμών, με αφορμή την έναρξη δρομολογίου Πρέβεζας-Κύπρου στις 29.6.23  με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις.

Στην παρουσίαση παρέστησαν και οι εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας Κύπρου και Ελλάδας μετά από πρόσκληση του Δήμου Πρέβεζας και σε συνεργασία με την εταιρεία τουριστικού μάρκετινγκ CK Strategies.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νικόλαος Γεωργάκος τόνισε την εξαιρετική σημασία της αεροπορικής σύνδεσης με την Κύπρο καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους και τη δυνατότητα χρήσης του δικτύου της Cyprus Airways για μετάβαση σε προορισμούς της ευρύτερης περιοχής.

Ο Διευθυντής Marketing and PR της Cyprus Airways Θεόδωρος Μαλάς εξέφρασε την ικανοποίηση του για την έναρξη των απευθείας συνδέσεων Λάρνακας – Πρέβεζας με τα αεροπλάνα της Cyprus Airways. Πέρα από το ενδεχόμενο να αυξηθεί η συχνότητα των πτήσεων κατά τις καλοκαιρινές περιόδους για καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών, η εταιρεία μας συνέχισε, εξετάζει και την πιθανότητα απευθείας συνδέσεων καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου (12 μήνες τον χρόνο).

O κ. Μαλάς είπε πως φιλοδοξία της Cyprus Airways είναι η αύξηση της συνδεσιμότητας με κλειδιά προορισμούς.

Την παρουσίαση συντόνισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και υπεύθυνος Τουρισμού, Λεωνίδας Αργυρός και επίσης μίλησαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Δημήτρης Σκανδάλης και το μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, Θανάσης Ανωγιάτης.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00