Αρχική » Διονύσιος Καλλίνικος: “Θα δώσω όλες μου  τις δυνάμεις και θα συνεργαστώ με όλους τους θεσμικούς και μη θεσμικούς φορείς “

Διονύσιος Καλλίνικος: “Θα δώσω όλες μου  τις δυνάμεις και θα συνεργαστώ με όλους τους θεσμικούς και μη θεσμικούς φορείς “

με Βασίλης Κούρκουλας

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες σύστασης προεδρείου του Κεντρικού Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος (ΤΕΕ)   καθώς και του  ΤΕΕ τμήματος  Ηπείρου -Λευκάδος, μετά την εκλογική διαδικασία της 19 Μάη 2024.

Συνοπτικά έχουμε την επανεκλογή του Γεώργιου Στασινού στην θέση του Πρόεδρου του ΤΕΕ Ελλάδος για τετάρτη συνεχόμενη θητεία καθώς και της ΔΕ/ΤΕΕ.

Για το ΤΕΕ τμήμα Ηπείρου –Λευκάδος , έχουμε την επανεκλογή του Προέδρου Τσίγκρου Ιωάννη στην διοικούσα επιτροπή για δεύτερη συνεχομένη θητεία, με αντιπρόεδρο τον Μωρόγιαννη Αθανάσιο-Καίσαρα.

Banner

Αντιπρόεδρος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ τμήματος Ηπείρου-Λευκάδος εξελέγει ο Καλλίνικος Διονύσιος, πλειοψηφών σύμβουλος.

Για άλλη μια φόρα επιθυμώ να ευχαριστήσω τους συνάδελφους μηχανικούς Ηπείρου και Λευκάδος , που με στήριξαν σε αυτήν την προσπάθεια με την ψήφο τους .

Συγχαίρω επίσης τον συνάδελφο και συντοπίτη Κο Παππά Δημήτριο (Τάκη) για την εκλογή του,  στο Ανώτατο πειθαρχικό Συμβούλιο του ΤΕΕ.

Ως Αντιπρόεδρος της Αντιπροσωπείας, θα δώσω όλες μου  τις δυνάμεις και θα συνεργαστώ με όλους τους θεσμικούς και μη θεσμικούς φορείς  , ώστε να φανώ χρήσιμος στους συνάδελφους  και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις που απορρέουν ως μέλος του ΤΕΕ που είναι ο συνταγματικά  Τεχνικός Σύμβουλος του Κράτους.

 

 

                                                                                    Με εκτίμηση,

                                                                             Διονύσιος Καλλίνικος

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00