Αρχική » Δημοσιογράφους από τη Ρουμανία ξενάγησε η Περιφέρεια στα παράλια της Ηπείρου

Δημοσιογράφους από τη Ρουμανία ξενάγησε η Περιφέρεια στα παράλια της Ηπείρου

με Antazioga

Δημοσιογράφους από τη Ρουμανία περιλάμβανε το τελευταίο ταξίδι εξοικείωσης για  τουριστικά θέρετρα της Ηπείρου, που οργάνωσε η Περιφέρεια.

Στην αποστολή μετείχαν δημοσιογράφοι και bloggers, από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Ρουμανίας και οι οποίοι είχαν  τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά την Πρέβεζα, την Πάργα, τα Σύβοτα και την Πλαταριά, επισκέφθηκαν την Αρχαία Νικόπολη και το Νεκρομαντείο, τη λίμνη Ζηρού, τον Αμβρακικό κόλπο, τον Κοκκινοπηλό και τον Αχέροντα,    παραλίες της Ηπείρου, ενώ δοκίμασαν και τοπικές γεύσεις.

Το ταξίδι εξοικείωσης των Ρουμάνων δημοσιογράφων ήταν  ενταγμένο στο πρόγραμμα προβολής της Περιφέρειας Ηπείρου και συγκεκριμένα στην αγορά της Ρουμανίας,  η οποία μέσω της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης Βουκουρέστι – Άκτιο μπορεί να ενισχύσει περαιτέρω τη ζήτηση που υπάρχει για καλοκαιρινές διακοπές στα παράλια της Ηπείρου.

Η επίσκεψη των Ρουμάνων δημοσιογράφων οργανώθηκε και υλοποιήθηκε   σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας και την αεροπορική εταιρεία Wizz Air, τη μοναδική εταιρεία που έχει απευθείας πτήσεις Βουκουρέστι-Άκτιο,  ενώ τη συνέδραμε η  «Νέα Ένωση Ξενοδόχων Πρέβεζας». Στην Πρέβεζα την αποστολή υποδέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. και Τουρισμού κ. Στράτος Ιωάννου.

Η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου  εκφράζει τις ευχαριστίες της προςτο γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας και ιδιαίτερα στο Διευθυντή της κ. Γιώργο Σταφυλάκηγια την πολυετή, εξαιρετική και  άψογη συνεργασία.  Ευχαριστεί επίσης τη «Νέα Ένωση Ξενοδόχων Πρέβεζας» για την άριστη συνεργασία και για τη φιλοξενία που παρείχε στους Ρουμάνους δημοσιογράφους.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00