Αρχική » Δεν θα κάνουμε πίσω δεν θα αφήσουμε τις ζωές των παιδιών μας στην τύχη –Πέμπτη 16 Μαρτίου στις 10:30 όλοι όλες στο Παλιό ΚΤΕΛ.

Δεν θα κάνουμε πίσω δεν θα αφήσουμε τις ζωές των παιδιών μας στην τύχη –Πέμπτη 16 Μαρτίου στις 10:30 όλοι όλες στο Παλιό ΚΤΕΛ.

με VasilisKourkoulas

Η Ένωση γονέων και κηδεμόνων Πρέβεζας χαιρετίζει τις μαζικές και μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις που έγιναν στην περιοχή μας.

Ιδιαίτερα θέλουμε να χαιρετίσουμε τους εκατοντάδες μαθητές που με την ορμή τους την αποφασιστικότητα τους έδειξαν το δρόμο της διεκδίκησης ώστε να μην ξεχαστεί το έγκλημα στα Τέμπη να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη για τους πραγματικούς ενόχους.

Τα συνθήματα “στείλε όταν φτάσεις δεν έφτασε ποτέ εκδίκηση θα πάρουμε για σένανε μικρέ” και “στέρεψαν τα δάκρυα και έγιναν οργή η νέα γενιά δεν σας συγχωρεί” κυριάρχησαν.

Στο πλαίσιο αυτό και μπροστά στις νέες κινητοποιήσεις

καλούμε όλους τους Συλλόγους να πάρουν απόφαση για τη συμμετοχή στη νέα κινητοποίηση

την
Πέμπτη 16 Μαρτίου στις 10:30 στο Παλιό ΚΤΕΛ

και να απαιτήσουμε όλοι μαζί, γονείς-εκπαιδευτικοί-μαθητές-εργαζόμενοι, με μια φωνή: «Το δυστύχημα/έγκλημα των Τεμπών να μην ξεχαστεί, να μην συγκαλυφθεί. Εδώ και τώρα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στα σχολεία, τα μέσα μεταφοράς στους δημόσιους-κοινόχρηστους χώρους.»

Δεν θα κάνουμε πίσω δεν θα αφήσουμε τις ζωές των παιδιών μας στην τύχη

 

     Ο Πρόεδρος               Η Γραμματέας

Βενετικίδης Θεόδωρος       Χήκα Βασιλική

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00