Αρχική » Άρωμα γυναίκας στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας – Εκλέχτηκε και η Δημοτική Επιτροπή

Άρωμα γυναίκας στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας – Εκλέχτηκε και η Δημοτική Επιτροπή

με Βασίλης Κούρκουλας

Μετά από ψηφοφορία που έγινε  το απόγευμα της Τετάρτης 3/1/2024  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας στην 1η ειδική συνεδρίαση της χρονιάς εκλέχτηκε το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας, καθώς και η νέα Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Πρέβεζας.

Από τη διαδικασία αναδείχτηκαν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου η δικηγόρος κα Δήμητρα Αηδώνη, Αντιπρόεδρος η κα Σεβαστή Φούντογλου και Γραμματέας η κα Ειρήνη Παπαδημητρίου, με τον προεδρείο να έχει μετά από πολλά χρόνια άρωμα γυναίκας.

Banner

Η νέα Πρόεδρος πήρε 23 ψήφους με την παράταξη της Ανάπτυξης τώρα να ψηφίζει παρών, ενώ η ίδια ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την τιμή να την προτείνει αλλά και όσους την στήριξαν και  τόνισε ότι στόχος της είναι η αναβάθμιση της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου με στόχο το συλλογικό καλό.

Για την Δημοτική Επιτροπή εκλέχτηκαν από την πλειοψηφία τακτικά μέλη  οι  κ.κ Λεωνίδας Αργυρός, Φώτης Ζέρβας, Κωνσταντίνος Ματέρης και Γεώργιος Σαριάνογλου και αναπληρωματικά μέλη οι κ.κ. Ιωάννης Δαρδαμάνης, Γεώργιος Κοκκίνης, Γρηγόριος Κουμπής και Ιωάννης Τσούτσης. Από τη μειοψηφία 1ο Τακτικό μέλος ο κ. Κωνσταντίνος Κύρλας με αναπληρωματικό μέλος  τον κ.  Τζόκα Δημήτρη και 2ο Τακτικό μέλος ο κ. Νικόλαος Τζίμας με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Θεόδωρο Δράκο.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00