Αρχική » Από τα κεντρικά της ΔΥΠΑ των Αθηνών θα πραγματοποιηθεί ημερίδα για την υλοποίηση προγραμμάτων Κοινωνικού Τουρισμού σε συνεργασία με την Ενωση Ξενοδόχων, τη ΔΥΠΑ Πρέβεζας και την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Π.Ε Πρέβεζας

Από τα κεντρικά της ΔΥΠΑ των Αθηνών θα πραγματοποιηθεί ημερίδα για την υλοποίηση προγραμμάτων Κοινωνικού Τουρισμού σε συνεργασία με την Ενωση Ξενοδόχων, τη ΔΥΠΑ Πρέβεζας και την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Π.Ε Πρέβεζας

με Βασίλης Κούρκουλας

Η Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας σε συνεργασία με τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) και την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πρέβεζας ,διοργανώνουν ημερίδα ενημέρωσης ιδιοκτητών και εργαζομένων τουριστικών καταλυμάτων την Πέμπτη 15/6/2023 και ώρα 18 .00 στο Πολιτιστικό Κέντρου του Δήμου (ΟΑΣΗ) με θέμα τις διαδικασίες υλοποίησης των προγραμμάτων Κοινωνικού Τουρισμού της ΔΥΠΑ.

Η ημερίδα έρχεται σε συνέχεια της συνάντησης που είχε πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της Ενωσης κ.Πολύκαρπος Χαλκίδης με την υποδιοικήτρια της ΔΥΠΑ κ.Γιάννα Χορμόβα και έχει ως στόχο να υπάρξει υπεύθυνη και αναλυτική ενημέρωση για την υλοποίηση των προγραμμάτων Κοινωνικού Τουρισμού δεδομένου ότι η Πρέβεζα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις προτίμησης των δικαιούχων.

Αναλυτικότερα, οι θεματικές ενότητες που θα συζητηθούν αφορούν σε :
Διαδικασία ενεργοποίησης επιταγών
Διόρθωση σφαλμάτων
Διαδικασία υποβολής αιτήσεων αποπληρωμής

Banner

Συζήτηση- προτάσεις- καλές πρακτικές σχετικά με τις διαδικασίες υλοποίησης των προγραμμάτων

Ομιλήτριες:

1) Γλυκερία Τερζή Προϊσταμένη Δ/νσης Ασφάλισης και Κοινωνικών Πολιτικών
2) Κωνσταντίνα Κεφάλα Προϊσταμένη Τμήματος Παροχών Κοινωνικής Προστασίας.
Στην ημερίδα θα συμμετέχουν και τα στελέχη της Δ/νσης Ασφάλισης και Κοινωνικών Πολιτικών κ. Στέφανος Κιάμος και κ. Αγγελική Σωφρονά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό των τουριστικών επιχειρήσεων.

Πληροφορίες στον πρόεδρο της Ενωσης κ. Πολύκαρπο Χαλκίδη τηλ. 6944439796.

Με τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00