Αρχική » Άντα Ζιώγα: ‘’Στόχος μου να συμβάλλω και εγώ εκ νέου στη νίκη όλων των Δημοτών”

Άντα Ζιώγα: ‘’Στόχος μου να συμβάλλω και εγώ εκ νέου στη νίκη όλων των Δημοτών”

με Βασίλης Κούρκουλας

Ένα ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα, όπως είναι η Αλεξάνδρα Ζιώγα, η Άντα (όπως την ξέρουν οι φίλοι της), φιλόλογος, δημοσιογράφος και πολυπράγμων, έρχεται να δώσει πνοή νέων στόχων στην πόλη μας.

Δίπλα στα καθημερινά προβλήματα του κάθε δημότη της Πρέβεζας και δίπλα στους νέους, όπως ξέρει πολύ καλά η ίδια, μιας και είναι πολλά χρόνια στον τομέα της εκπαίδευσης.

Είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Γεωργάκου και ζητάει την εμπιστοσύνη και τη στήριξη σας για να καταφέρει οι γυναίκες να δηλώσουν παρούσες και έχουν μια βροντερή φωνή στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Banner

Αξίζει να της δώσουμε μια ευκαιρία για να πάμε όλοι μαζί την πόλη μας ένα βήμα παρακάτω….στην πρόοδο μαζί με νέους και δυναμικούς ανθρώπους, όπως η Άντα!

Όπως τονίζει και ή ίδια στην ανακοίνωσή της: ”Στόχος μου συμβάλλω και εγώ εκ νέου στη νίκη όλων των Δημοτών για μία νέα πενταετία εξωστρέφειας και ανάπτυξης στο Δήμο Πρέβεζας, με έναν ηθικό και έντιμο αγώνα, τόσο σε ατομικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο όπως αρμόζει στην ποιότητα και στη φιλοσοφία του συνδυασμού μας. Προχωράμε με ήθος, εντιμότητα και όρεξη για δουλειά!!! Για τη νίκη όλων των Δημοτών γιατί ο Δήμος της Καρδιάς μας έχει

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00