Αρχική » ‘Εκοψε την πίτα του ο ΑΓΣΠ- Petanque Club Preveza (photo)

‘Εκοψε την πίτα του ο ΑΓΣΠ- Petanque Club Preveza (photo)

με Βασίλης Κούρκουλας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε χθες στο παραδοσιακό καφενείο ”Απέριττον” στην παραλία της Πρέβεζας ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Πρέβεζας – Petanque Club Preveza, παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Αργυρού, του Δ.Σ, μελών και φίλων του αθλήματος.

Την πίτα έκοψε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Προγραμματισμού Οργάνωσης και Πληροφορικής κ. Λεωνίδας Αργυρός μαζί με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνο Νικολό, παρουσία του Δ.Σ του Συλλόγου.

Ο κ. Αργυρός τόνισε ότι είναι υπερήφανοι που έχουν το σύλλογο στο Δήμο Πρέβεζας και η προβολή είναι αμφίδρομη μεταξύ τους, ενώ τους ευχήθηκε πάντα νίκες και κάθε χρόνο να γίνονται περισσότεροι. Ο Πρόεδρος κ. Νικολός ευχαρίστησε όλους για την εμπιστοσύνη που για 3η χρονιά είναι δίπλα τους με το σύλλογο να μεγαλώνει, να φέρνει επιτυχίες και να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Ευχές μετέφερε και ο Αντιπρόεδρος κ. Άγγελος Σαρηγιαννίδης, ενώ ο Γενικός Γραμματές κ. Κώνστας Βασίλης ευχαρίστησε το Δήμο και το Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωργάκο που τους στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια  και δήλωσε μεταξύ άλλων: ‘’Κάνουμε την Πρέβεζα γνωστή σε όλο τον κόσμο. Ο σύλλογος έχει μεγαλουργήσει, κατακτώντας πρωτιές σε Ελλάδα και εξωτερικό και έπεται μεγαλύτερη συνέχεια γιατί υπάρχει πάθος και αγαπάμε αυτό που κάνουμε.’’ Ευχαρίστησε επίσης τα 8 νέα μέλη για την εμπιστοσύνη τους, διαβεβαιώνοντας τους ότι στο σύλλογό τους θα βρουν κατανόηση και μια ζεστή αγκαλιά γιατί δεν περισσεύει κανείς.

Ο σύλλογος έχει ξεκινήσει δράσεις ανάπτυξης και εξάπλωσης του Πετάνκ για να ενημερώσουν και να μυήσουν όσους πιο πολλούς μπορούν στα μυστικά του αθλήματος του Petanque, το οποίο είναι συνυφασμένο με την ιστορία και την παράδοση της πόλης μας( παλαιότερη ονομασία: Αμπαλί) και συνεχίζει παράλληλα τις επιτυχίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00